Senaste

Alla nyheter

Valley 1431 vinner Stallion Trophy

Med de härliga poängen 9,9 i ridbarhet och 10 för utvecklingsbarhet kunde Valley (Vitalis - San Amour I) kamma hem segern för de 4-åriga hingstarna i Stallion Trophy. Totalt blev det 99,25% för de båda dagarna.

- " Den här hästen ser jag verkligen som en framtida Grand Prix-häst, han är out of this world! Han hade superhärliga gångarter och gav mig en fantastisk känsla", sa Cathrine Laudrup-Dufour.


Med de härliga poängen 9,9 i ridbarhet och 10 för utvecklingsbarhet kunde Valley (Vitalis - San Amour I) kamma hem segern för de 4-åriga hingstarna i Stallion Trophy på lördagskvällen.

- " Det var roligt att se Cathrines oerhört skickliga ridning på våra hingstar Valley och Serious idag. Det är ett viktigt kvitto på hela team Lövstas långsiktiga arbete med hingstarnas utbildning. Breeders Trophy är ett bra skyltfönster för svensk avel. Vi gläds åt startfältet för de 4-åriga hästarna som var starkare än någonsin. Det bådar gott för svensk avel," säger Lövsta Stuteris stuterichef Tinne Vilhelmson Silfvén.

Även Serious 1457 ( Secret-For Romance I) fick fina omdömen av testryttaren Cathrine Laudrup-Dufour.

- " Han är fin och rida fram, han är fin att samla och har en härlig inställning här inne. Det är det här man vill ha. Jag tyckte verkligen om att rida honom!", sa Cathrine.

Hans slutbetyg blev 86,7%.

Fullständiga resultat för klassen hittar du här.

Berättelser från Lövsta

icon/story