Senaste

Alla nyheter

Grand Slam för Tinne och Van Vivaldi 1286 på Flyinge!

Efter gårdagens seger i Intermédiare II-klassen var det dags för Tinne och Van Vivaldi 1286 att ladda om inför söndagens Lövsta Future Challenge-kval för de Unga Grand Prix hästarna. Det var inga problem för Tinne och Van Vivaldi 1286, som red hem sin andra seger för helgen under söndagsförmiddagen på Flyinge.


I strålande höstväder var det dags för de 13 ekipagen att göra upp i Lövsta Future Challenge kval för de Unga Grand Prix hästarna. Tinne och Van Vivaldi 1286 belönades även idag med höga poäng för den ökade traven och galoppen från domarna, vilket resulterade i oslagbara procenten 71,7%. Tinne och Van Vivaldi har sedan tidigare med sig 40 poäng efter sin seger på Grevagården i augusti, dagens seger ger även den 40 poäng. Ekipaget har nu totalt 80 poäng, vilket betyder att de ligger på en andraplats i Lövsta Future Challenge rankinglista.

Valdi var fin idag, det är väldigt roligt att tävla för att han vill så mycket. Jag är nöjd med vår runda idag och jag fick en fin känsla inne på banan! — säger Tinne efter ritten.

Nu siktar de på att rida Lövsta Future Challenge nästa kvaltävling som går av stapeln den 24-25 oktober på Lidköpings ridklubb.

Här går det att se Lövsta Future Challenge poängtabell.

Foto: Roland Thunholm

Berättelser från Lövsta

icon/story