Den framgångsrika prestationsförärvaren Monte Bellini 95324 till Lövsta Stuteri

Följ uppdateringar och läs fler pressreleaser som den här på vår MyNewsDesk

Monte Bellini ( Montender – Ramiro Z ) har haft en otroligt framgångsrik karriär. Han var premiehingst då han godkändes och har varit tysk mästare både individuellt och i lag.

Under 2012 tävlade Monte Bellini bland annat i världscupfinalen och flera Nations Cup och blev uttagen till OS samma år. Monte Bellini är känd för sin goda hoppteknik, men också för sitt fantastiska temperament och ridbarhet.

Hans avkommor klättrar i klasserna efter att ha varit mycket framgångsrika i unghästchampionat. Han har ett flertal godkända söner, drygt 30 statspremieston och flertalet högt bedömda föl.

- Vi är mycket glada över att kunna erbjuda Monte Bellini till de svenska stoägarna. Det är en väldigt välstammad hingst som både haft en mycket framgångsrik karriär själv och har avkommor upp till svår klass. - säger Malin Cohlin, stationschef, Lövsta Seminstation.

Fadern Montender tog med Marco Kutscher individuellt OS-brons och dubbelt guld vid EM. Modern Ramira är belönad med ”Performance mare jumping“. Hon har även lämnat Conte Bellini, som har varit tvåa vid tyska mästerskapen och tävlat upp till trestjärnig nivå. Morfar Ramoro Z har lämnat otalliga svårklasshästar och avelshingstar, men förknippas kanske i Sverige främst som far till Robin Z.

Kontakt

Kristina Berggren Fur kristina@lovstastuteri.com

Berättelser från Lövsta

icon/story