Cornet Obolensky vinner Folksams hingstpris i Falsterbo

Varje år delar Folksam ut pris till den hingst i både dressyr och hoppning som haft de mest framgångsrika avkommorna på plats under Falsterbo Horse Show. I år gick priset alltså till Cornet Obolensky 95203 (Clinton-Heartbreaker, uppf Thierry Degraeve äg Gestüt Zhaschkow) som är tillgänglig i vårt hingstprogram via vår franska partner Groupe France Elevage.

Sedan 2009 har Folksam delat ut sitt årliga hingstpris i både hoppning och dressyr. Priset går till den hingst med flest framgångsrika avkommor under Falsterbo Horse Show och i år gick priset alltså till Cornet Obolensky.

" Vi är superstolta över att ta emot det här priset för Cornet Obolensky och väldigt tacksamma för att Folksams stöd till svenska uppfödare. Vi är glada över att kunna erbjuda Cornet Obolensky till våra svenska uppfödare genom vårt samarbete med Groupe France Elevage och det ger absolut en extra morot att det uppmärksammas på det här viset med hans framgångsrika avkommor", säger Stella Röhlcke från ägarfamiljen Lövsta Stuteri, på plats i Falsterbo för att ta emot priset.

Berättelser från Lövsta

icon/story