Senaste

Alla nyheter

Vinst för Tinne och Van Vivaldi 1286 på Flyinge

Tinne Vilhelmson Silfvén och Van Vivaldi 1286 är på plats i Flyinge för att delta i Lövsta Future Challenge tredje kval för de Unga Grand Prix hästarna på söndag. I uppvärmningsklassen under lördagseftermiddagen, som reds i Intermédiare II, visade Tinne och Van Vivaldi 1286 att de är ett ekipage att räkna med inför morgondagens kvaltävling.

Det var totalt 17 ekipage som kom till start i lördagens Intermédiare II-klass på Flyinge. Tinne och Van Vivaldi 1285 startade som tredje sista ekipage i klassen. De visade upp sin goda form för domarna som gillade vad de såg. Domarna belönade dem med extra höga poäng för den ökade traven och den ökade galoppen vilket resulterade i oslagbara 71,6%.

Han var duktig, han var lite överambitiös idag men jag är nöjd. Valdi är en otrolig talang och det ska bli kul att rida Lövsta Future Challenge kvalet imorgon!

Imorgon, söndag, deltar Tinne och Van Vivaldi i det tredje Lövsta Future Challenge-kvalet för Unga Hästar som också rids i Intermédiaire II. Klassen går att se på Equisport live.

Alla start- och resultatlistor går att se på Equipe.

Foto: Roland Thunholm

Berättelser från Lövsta

icon/story