Senaste

Alla nyheter

Lövsta Stuteris digitala hingstvisning 2021

Efter förra årets succé har Lövsta Stuteri valt att återigen visa upp hingstarna via en digital hingstvisning. Från och med fredagen den 16 april till söndag 18 april går det att se hela visningen kostnadsfritt och boka hingstvisningsrabatt på Lövsta Stuteris hemsida. Passa på att se när Tinne Vilhelmson Silfvén, Jens Fredricson, Carl Hedin med flera visar hingstarna i programmet.

Det blir Lövstas Nina Känsälä, tillsammans med Tinne Vilhelmson Silfvén och Jens Fredricson, som guidar tittarna igenom hela visningen. Ta chansen att lära känna hingstarna lite bättre, ta del av fina hingstvisningsrabatter och beställ årets hingstkatalog helt gratis.

—”Det är oerhört glädjande att vi genom vår digitala hingstvisning kan visa upp hingstarna i årets program. I februari öppnade vi upp vår populära avelsrådgivning och vi ser redan nu ett starkt intresse för våra hingstar inför den stundande säsongen. Vi ser fram emot att öppna upp portarna på Lövsta Seminstation den 19 april.” säger Malin Cohlin, stationschef Lövsta Seminstation.

Hingstvisningsrabatt kan bokas från och med kl 10.00 den 16 april till och med 23.59 den 18 april. Rabatten är på den andra avgiften (70-, 90-dygns, levande föl-avgift eller dräktighet vid XX-datum, beroende på vilket alternativ hingsten har), det vill säga inte språngavgiften. Fullständiga villkor gällande hingstvisningsrabatten hittar du i samband med att du bokar rabatt. Hingstvisningsfilmen går att se i efterhand.

Det går att boka personlig avelsrådgivning redan nu på Lövstas hemsida. Få hjälp av semin- och hingstexperterna inför ditt val av hingst. Avelsrådgivningen går att boka här.

Anmälan till den digitala hingstvisningen är öppen, du anmäler dig här.

Vi följer och anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer och för hästarnas del Statens Veterinärmedicinska Anstalt. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med smittskyddet.

Foto: Roland Thunholm

Berättelser från Lövsta

icon/story