Senaste

Alla nyheter

Lövsta Stuteri arrangerar talangrådgivning för morgondagens stjärnor

Lövsta Stuteris populära talangrådgivning är tillbaka! Vid fyra olika tillfällen under hösten kommer hästägare till hästar efter Lövsta-hingstar födda 2020 få möjligheten att få tips och råd av Jens Fredricson, Tinne Vilhelmson Silfvén och Christina Olsson om fortsatt matchning av hästen.

Talangrådgivningen kan vara ett bra tillfälle att få råd inför hästens kommande utbildning och den framtida karriären. Här ges en möjlighet att åka iväg med den unga hästen, visa upp hästen och få individuell rådgivning. Talangrådgivningen förbereder även den unga hästen inför kommande unghästtester.

Talangrådgivningen är ett ypperligt tillfälle för oss att se hur hingstarna förärver sig och samtidigt få chansen att träffa hästägaren på plats i ridhuset. Jag ser fram emot att ha en personlig rådgivning med hästen i centrum. — säger Jens Fredricson

Talangrådgivningen kommer att gå av stapeln i Skåne hos Lövstas samarbetspartner Borebackar gård och i Stockholm på Lövsta Seminstation - Stjärnborg. För gångartshästarna kommer Tinne Vilhelmson Silfvén kommer att närvara både i Stockholm och i Skåne. Hopphästarna kommer få rådgivning av Jens Fredricson, på Borebackar gård får han dessutom förstärkning av hoppdomaren tillika uppfödaren Leif Nilsson.

Möjligheten att få se många avkommor efter hingstar jag känner väl och att samtidigt få chansen att möta uppfödare på plats känns otroligt bra och spännande. — säger Tinne Vilhelmson Silfvén.

Första talangrådgivningen för hopphästar sker på Lövsta Seminstation - Stjärnborg den 17 oktober. Den andra talangrådgivning för hopphästar äger rum den 29 oktober på Borebackar gård.

För gångartshästar sker den första talangrådgivningen den 14 november på Borebackar gård och den andra går av stapeln på Lövsta Seminstation- Stjärnborg den 17 november. Talangrådgivningen är kostnadsfri.

De tvååriga hästarna visas för hand och lösa i ridhuset. Hopphästarna löshoppar, med individuellt anpassad höjd och antal språng.

Det är begränsat antal platser, hästar antagna till LövstaStar kommer ges företräde.

Anmäl din gångartshäst till Lövsta- Stjärnborg här.

Anmäl din hopphäst till Lövsta- Stjärnborg här.

Anmäl din gångartshäst till Borebackar gård här.

Anmäl din hopphäst till Borebackar gård här.

Berättelser från Lövsta

icon/story