Senaste

Alla nyheter

Lär känna Lövstas team på Flyinge

Äntligen kan vi presentera det kompetenta team som kommer ta hand om dig och ditt sto på Lövsta-Flyinge kommande seminsäsong. Lär känna platsansvariga Annika Fagerholt och vår seminveterinär Ylva Naeve. Tillsammans ser vi fram emot att välkomna er när vi startar upp säsongen den 4 april!

Annika (till vänster i bilden) kommer att vara platsansvarig på Lövsta Stuteri - Flyinge. Hon är ridskoletjejen från Stockholm som hittade sitt intresse för avelsverksamhet under sin tid som stallchef hos Jan Brink på Tullstorp.

Efter en tid som stallchef och dressyrinstruktör på bland annat Helsingborgs Ridgymnasium är vi glada att välkomna Annika till Lövsta Stuteri - Flyinge. Annika själv ser fram emot att få träffa er och era ston kommande säsong.

- "Jag är väldigt glad över den här möjligheten och ser fram emot en spännande tid som väntar på Flyinge", säger Annika.

Ylva Naeve, som kommer vara ansvarig seminveterinär på Flyinge, har varit veterinär i 10 år. Ylva fick sin hästuppfostran på ridskolan innan hon begav sig till Markus Beerbaum i Tyskland där hon arbetade som hästskötare.

Efter avslutade veterinärstudier har Ylva arbetat på bland annat hästkliniken på Ugglarps Gård och varit seminveterinär på Hyllstofta Stuteri.

Förutom att Ylva är en skicklig veterinär så är hon även känd för att ha hjälpt till att fånga den två meter långa krokodilen Kajsa, händelsen dokumenterades dessutom av ett helt TV-team.

Berättelser från Lövsta

icon/story