Senaste

Alla nyheter

Framtiden ser ljus ut för El Barone 111 9412 och Malin Baryard Johnsson

Tävlingsvåren har gått riktigt bra för Lövstas topphingst El Barone 111 f. 2012 (Emerald van’t Ruytershof – Libero H) och hans ryttare Malin Baryard-Johnsson. Ekipaget har gått från klarhet till klarhet och tillsammans har de tagit sig an 5* 160-klasser runt om i Europa.

Efter att ha gjort sin första gemensamma tävling i Spanien i januari, återupptog ekipaget den internationella tävlingssäsongen i Saint Tropez i början av maj. Där tävlade framgångsrikt på 150-nivå för att sedan växla upp till hinderhöjder på 155 cm några veckor senare i Rom.

I St. Gallen i början av juni var det dags för ytterligare en debut, den här gången en 5* 160-klass, och även den utmaningen gick strålande. El Barone och Malin har verkligen visat att de är ett ekipage att räkna med inför framtiden och nu har de siktet inställt på Falsterbo den 10-18 juli.

"Han har varit otroligt samarbetsvillig och väldigt positiv till mig och alla uppgifter vi ställts inför, vilket har gett denna fantastiska utveckling. Planen är att tävla i Valkenswaard vecka 27 och därefter Falsterbo. Jag ser verkligen fram emot vår framtid tillsammans!" - säger Malin Baryard Johnsson

Läs mer om El Barone 111 här.

Se El Barones och Malins 1.60-runda från Schweiz här.

Foto: Roland Thunholm

Berättelser från Lövsta

icon/story