Bokning

Vi erbjuder i dagsläget tre olika typer av paket. I samband med bokningen väljer du vilken typ av band du vill boka och sedan vilket paket du vill ha.

Bokning

Med anledning av det senaste utbrottet av den neurologiska varianten av EHV-1 viruset har vi beslutat att stänga Lövsta Horse Fitness tillsvidare. Din hästs hälsa är viktig för oss och vi kommer öppna upp för bokningar så snart vi bedömer att det är riskfritt.

Du bokar ditt pass här. Alla bokningar faktureras efter besöket. För alla bokningar avsätter vi 60 min, varav 30 – 45 min på bandet och resterande tid för eventuella förberedelser och rådgivning. Vänligen observera att under seminstationens högsäsong, april – september, har vi endast öppet torsdagar och lördagar.

I samband med bokningen anger du dina kontaktuppgifter. Läs om hur Lövsta Stuteri hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här.

Villkor

  • Gratis avbokning upp till 24 tim innan bokningens start, därefter debiteras halva priset på valda pakets ordinariepris.
  • För uteblivet bokat besök debiteras du hela totalkostnaden för det paket som du har valt.
  • Det är inte okej att byta bort ett pass utan att informera oss om det.

Har du några frågor angående paketen, bokning och villkor är du välkommen att kontakta oss på; fitness@lovstastuteri.com

Läs mer...

icon/story