För en hållbar häst

Lövsta Horse Fitness på Lövsta - Stjärnborg är ett häst-gym med skrittband, vattenband och hydroterapi för en mer hållbar och frisk häst på lång sikt.

Lövsta Horse Fitness vattenband. Foto: Andreas Jonsson

Lövsta Horse Fitness erbjuder rehabilitering och träning för en hållbarare och friskare häst. Till oss kan tävlings- och ridhästar komma för att stärka sig eller påskynda tillfrisknandet.

Vår rehabiliteringsträning är en skonsam och effektiv metod framtagen tillsammans med veterinärexpertis. Den passar såväl vid prestationshöjande träning och friskvård av din häst som vid skadeförebyggande. Vid skador som muskelskada, belastningsskador, ryggproblem, senskador eller gaffelbandsskada är denna typ rehabiliteringsträning perfekt.

Till oss kan du komma om du har en tävlingshäst som behöver proaktiv rehab, om du har en häst som fått remiss från veterinär eller vid problem och skador utan remiss. Vi anpassar träningen och rehabiliteringen så att den blir optimal för just din häst. Vi erbjuder annan typ av träning samt uppstallning. Kontakta oss på fitness@lovstastuteri.com så berättar vi mer.

Vi lovar dig personlig service, kvalitet och omtanke. Din hästs välmående är vår största prioritet!

Varmt välkomna till Lövsta Horse Fitness!

Sagt om Lövsta Horse Fitness

Kan varmt rekommendera Lövsta Horse Fitness till alla som vill ha ett bra resultat, inriktad rehab och träning tillsammans med fantastisk service för hästen. - Jenny Petersson, kund.
Jag har länge saknat ett rehabställe med vattenband på nära håll. Så glad över att Lövsta Horse Fitness har öppnat, perfekt kompletterande styrketräning för mina hästar! - Lottie Fredell, kund.

Filmer från Lövsta Horse Fitness

  • Så går det till

    Så här går det till när hästen ska gå på vattenband

  • Lövsta Horse Fitness

    Så här ser det ut

Läs mer...

icon/story