Bild 1 av 9

Foto: Jenna Vainionpää

Bild 2 av 9

Foto: Jenna Vainionpää

Bild 3 av 9

Foto: Jenna Vainionpää

Bild 4 av 9

Foto: Jenna Vainionpää

Bild 5 av 9

Foto: Sofie Lindberg

Bild 6 av 9

Foto: Sofie Lindberg

Bild 7 av 9

Foto: Sofie Lindberg

Bild 8 av 9

Foto: Sofie Lindberg

Bild 9 av 9

Foto: Sofie Lindberg

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

2018

Stationerad

Borebackar Gård

Mankhöjd

168

Ägare

Oneinamillion Horses AB

Uppfödare

Oneinamillion Horses AB

Kort om hingsten

Total Hopes första godkända son, med möderne som levererat Grand Prix-häst efter Grand Prix-häst!

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • Språngavgift 3500 kr
  • Dräktighetsavgift 6500 kr

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Oneofakind OM ansågs under bruksprovet 2023 vara avspänd, med tre reglerbara gångarter. Skritten är rörlig och vägvinnande. Både traven och galoppen är aktiv och kan visa bra bärighet. Testryttarna var överens om ridbarheten (9,5 från båda). De berömde hans temperament, gångarter och den fantastiska känslan han ger.

Oneofakind OM ansågs som treåring hoppa väl, med bra rytm och benteknik samt vara samarbetsvillig, orädd och hinderklok.

Oneofakind OM vann SWB Stallion Trophy under SWB Equestrian Weeks 2021. Året därpå var han trea i både SWB Stallion Trophy och Breeders Trophy för fyraåringar. Cathrine Laudrup Dufour lovordade honom och gav 10 för ridbarhet samt 9,8 för framtidsutsikter.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Total Hope är unghäststjärnan som med framgång klättrat upp i klasserna. Han vann som femåring SWB Stallion Trophy, vann i Falsterbo som sexåring och var samma år vinnaren av lilla finalen i unghäst-VM. Året efter, som sjuåring, var Total Hope tredjeplacerad i unghäst-VM och vann Nürnberger Burg Pokal. Han har flera vinster upp till och med lilla Grand Prix som åttaåring under 2020. Under 2020 startade Total Hope Intermedierre II nationellt i Tyskland och vann alla starter med +76%. 2021 vann han ett kval till Louisdor Price och debuterade i Grand Prix med 78.6%. Han vann i slutet av 2021 Louisdor Price med 77.5%. Total Hopes föräldrar behöver knappast presenteras mer än vid namn, han är efter legenden Totilas och modern Weihegold har haft enorma framgångar under Isabell Werth.


Modern Zarella kommer ur en riktig dressyrstofamilj, nämligen familj nummer 50. Mormodern Ravella, diplomsto, har lämnat en diplomavkomma och en avkomma med placeringar i medelsvår dressyr. Mormorsmor Flamkella, diplom och elit, har lämnat hela 20 avkommor. Åtta av dessa är diplomhästar, ett sto är A-premierat och två är elitston. De fem helbröderna efter Napoleon, Amiral 764, Bombay 898, Nobless, Cambay och Bronx har alla segrar och placeringar i Grand Prix dressyr. De två förstnämnda är godkända hingstar och Amiral har tillsammans med Kyra Kyrklund och Pether Markne representerat Sverige i mästerskap.

Oneofakind OM är premierad i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Oneofakind OM 1430 Hingstvisning Flyinge 2022

  • Oneofakind OM 1430 exteriör

  • Oneofakind OM 1430 Hingstvisning 2021