Om Ingalill

Ingalill Berglund är sedan 16 augusti Lövsta Stuteris nya VD.

Ingalill Berglund

Ingalill har en bred och mångårig erfarenhet från fastighets- och entreprenadbranschen där hon genom åren har haft olika ledarroller som bland annat CFO och VD. Hon sitter även i flertalet styrelser, både privata och börsnoterade bolag.

Ingalill är uppvuxen på Resarö i Stockholms skärgård. Hon började rida som barn och hästar har alltid varit hennes största intresse i livet. Under årens lopp har hon ägnat sig åt hoppning, dressyr och terräng på amatörnivå och även engagerat sig i ridklubbsverksamhet.

”Genom mitt uppdrag på Lövsta får jag möjligheten att kombinera min yrkeslivserfarenhet med min passion för hästar – en ynnest få förunnat. Det skapar ett speciellt engagemang och äkta glädje i arbetet. För mig personligen är detta en perfect match. Lövsta Stuteri är som första miljöcertifierade stuteri- och träningsanläggningen en förebild och katalysator för hållbar hästhållning, och verksamheterna som drivs inom Lövsta Stuteri är både spännande och viktiga för hästnäringen i Sverige. Jag är glad att få vara en del av utvecklingen framåt.”

Kontakta Ingalill på ingalill@lovstastuteri.com.

Läs mer...

icon/story