Hingstar i toppklass när Lövsta Stuteri bjuder in till hingstvisning - säkra din plats

Boka in söndag 23 april i kalendern! Då välkomnar Lövsta Stuteri alla till en fullspäckad hingstvisning på Lövsta Stuteri – Stjärnborg i Upplands Väsby. Anmälan till hingstvisningen är nu öppen, så se till att säkra en plats redan nu.

- ” Det ska bli så roligt att få visa upp våra hingstar live! Vi har ett starkt hingstprogram med högintressanta och moderna blodslinjer. Det kommer bli en fantastisk visning för alla avelsintresserade. ”- säger Tinne Vilhelmson Silfvén, Stuterichef Lövsta Stuteri.

Passa på att se när bland annat Tinne Vilhelmson Silfvén, Caroline Darcourt och Jens Fredricson visar hingstar i världsklass. Det kommer även finnas möjlighet att prata med både ryttare och seminpersonal efter avslutad visning, då ni även kan se hingstarna i stallet. Kom, ta med avelsintresserade kompisar och gör er redo för en fullspäckad eftermiddag på Stjärnborg!

- ” Våra team på Stjärnborg och Flyinge ser fram emot att få välkomna nya och återvändande kunder till årets seminsäsong. Vi ser redan nu ett högt intresse för hingstarna i vårt program. Att vi nu har två seminstationer att tillgå gör att vi kan erbjuda stoägare i fler delar av landet bättre service” – säger Malin Cohlin, stationschef Lövsta Stuteri – Stjärnborg och Flyinge

Det finns ett begränsat antal platser så säkra din plats redan nu genom att anmäla dig här. Hingstvisningen på Stjärnborg är gratis och fina hingstvisningsrabatter kommer erbjudas till alla besökare.

För alla i södra Sverige erbjuds möjligheten att se flera av Lövstas topphingstar live under Flyinges hingstvisning den 15 april. Biljetter kommer släppas inom kort. Du håller dig uppdaterad här.

Våra avelsexperter finns här för dig om du behöver hjälp med ditt val av hingst. Det går att boka personlig avelsrådgivning här.

Berättelser från Lövsta

icon/story