Bild 1 av 2

Bild 2 av 2

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Van Olst Horses
Födelseår

2019

Stationerad

Van Olst Horses

Mankhöjd

172

Ägare

Van Olst Horses

Uppfödare

H. Schulte

WFFS

Ej bärare

Kort om hingsten

O’Frederic is the second KWPN approved son of For Romance!

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Fryst sperma

Ej tillgänglig

Priser

icon/stallion

Färsk sperma

Språngavgift 3500 SEK
Avgift vid 45 dagars dräktighet 10000 SEK
Transportkostnad 2000 SEK

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

Prestationer

icon/stallion

O’Frederic är den andra hingsten efter For Romance att godkännas i KWPN.


O’Frederic är en elegant hingst som är fokuserad på sin ryttare, samt har mycket god ridbarhet. Gångarterna är balanserade, elastiska i uppförsbacke och han har stor talang för dressyr..

Härstamning

icon/stallion

O’Frederic är efter For Romance, som har en stor mängd godkända söner i Tyskland och avkommorna börjar framgångsrikt komma fram i svår klass.

Modern Riana förenar blod från flera intressanta tyska dressyrförärvare., Morfar Fidertanz, tävlade själv Grand Prix och fick titeln "Hanoverian Stallion of the Year 2021". Mormor Ricola var resultatet av tanken att få in intressanta blodslinjer. I mödernet återfinns även Ratina, som förenar Welt Hit II och Rubinstein I i stamtavlan. De fem första hingstarna i stamtavlan har alla tävlat GP dressyr.

Raziella som är syster syster med O'Frederics mamma har gett tre framgångsrika avkommor, Zaladin som vann SWB Trophy och nu tävlar Int 1 i USA med Jan Ebeling, Rozella e Romanov som varit Skånsk Mästare i dressyr två år och även
vunnit Lag SM. Hon tävlas nu framgångsrikt av Alice Jansson i JR klasserna samt även Ariella efter Ampere tävlas nu av Ida-Linn Lundholm på Msv nivå.

Filmer

icon/stallion
  • Van Olst Stallionshow 2023