Bild 1 av 2

Bild 2 av 2

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Groupe France Elevage
Födelseår

2007

Mankhöjd

167

Ägare

Stephex Stables

Uppfödare

Stefaan Delabie

WFFS

Ej bärare

Kort om hingsten

En fantastisk tävlingshäst med Lorenzo de Luca i sadeln. Han har gjort avtryck på alla de mest prestigefyllda tävlingarna jorden runt!

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Ej tillgänglig

Fryst sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Priser

icon/stallion

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

Prestationer

icon/stallion

Halifax van het Kluizebos har varit rankad nummer ett i världen.

Med Lorenzo De Luca i sadeln har Halifax van de Kluizebos varit en av världens bästa hästar. Han har tilldelats titlar såsom ”Årest häst” och ”FEI Worlds NO. 1” samt varit mycket framgångsrik i internationella rankingklasser. Han tävlade fram tills 15 års ålder och hade då tjänat in mer än 900 000 euro.

Avkommor

icon/stallion

Den största delen avkommor föddes först 2018, men ett tiotal har redan placeringar i internationella rankingklasser.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Heartbreaker, riden av Peter Geerink, var mycket framgångsrik på de internationella hoppbanorna. Heartbreaker har otaliga mästare och vinnare i alla kategorier, samtidigt som han är en bra i andra led också.

Halifax van het Kluizebos är modern Dalida van de Heffincks första avkomma. Hon är i sin tur efter Fetiche du Pas. Modern har lämnat två avelsston och därefter ytterligare en avkomma som är mor till Cha Cha H, licensierad hingst i Oldenburg. Mormor Ovanna van de Heffinck fick 11 avkommor, blad dem flertalet framgångsrika i 160 rankingklasser. Upsilon van de Heffinck är godkänd hingst och har tävlat 160-klasser.

Havanna van de Heffinck i tredje led hade 11 avkommor, med flertalet godkända hingstar och tävlingshästar i den högsta divisionen. Hon är även mamma till de godkända hingstarna Dolce havanna van de Heffinck och Gucci vs Dolce D’Heybought och Con Solo van de Heffinck.

Mödernet är mycket prestationsstarkt, där ser vi exempelvis Quel Homme van de Heffinck, Souvenir van de Heffinck, Onassis, Elini, Dior van het Costersveld, Utrillo van de Heffinck med flera.

Filmer

icon/stallion
  • Competitions