sv / en

Bild 1 av 5

Bild 2 av 5

Bild 3 av 5

Bild 4 av 5

Bild 5 av 5

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

2019

Stationerad

Lövsta - Stjärnborg

Mankhöjd

168

Ägare

Lövsta Stuteri AB

Uppfödare

Carsten Lauck

Kort om hingsten

Bruksprovsvinnare i hoppning 2023 med mycket starkt möderne med svårklasshästar och godkända hingstar!

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • Språngavgift 3500 kr
  • Dräktighetsavgift 6000 kr

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Chaccafly CL blev bruksprovsvinnare i hoppning 2023. Han bedömdes vara långlinjerad, ädel med naturlig resning, med bra harmoni i de lätta rörelserna i god balans.


Chaccafly CL bedömdes vara långlinjerad, ädel med naturlig resning, med bra harmoni i de lätta rörelserna i god balans. Han har stor kapacitet, med god rytm och balans. Han är energisk och samarbetsvillig, med snabb reaktionsförmåga och gott förtroende.
Chaccafly CL’s ridbarhet, scope, kapacitet och smidighet betonades av testryttarna vid Bruksprovet 2023 som verkligen uppskattade den fina känslan han ger på hinder.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Chacfly PS läser du mer om här.

Modern Evista har även lämnat den två år äldre godkända hingsten Ceovisto (125 klasser). Morfar Quiwi Dream, riden av Hans-Dieter Drehe, har varit framgångsrik i internationell GP och har lämnat både tävlingshästar och godkända hingstar, såsom Quiwi Capitol, Quel Filou 16, Quim CL, Qerido och Quiwitino.

Mormodern Von Cim har placeringar i 150 hoppning och har lämnat Quim CL, som har tävlat 150 hoppning och godkänd hingst i Tyskland och Dejavue med placeringar i 130 hoppning. Mormorsmor Fein Cim har placeringar i 140 hoppning och har lämnat godkände hignsten Leovisto (placeringar i 150 hoppning), Cim Air (placeringar i 155 klasser) och Laucks Laristo (placeringar i 135-klasser).

Chaccafly är premierad i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Swedish Stallion Performance Test 2023 phase II

  • Swedish Stallion Performance Test 2023 phase I

  • Testrider at Swedish Stallion Performance Test