Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

2004

Stationerad

Mankhöjd

167

Ägare

Haras de Clarbec

Uppfödare

Maurice Hermans

Kort om hingsten

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • 3500 kr i språngavgift.

Du betalar sedan:

  • 13 400 kr vid dräktighet 221001.

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Casallo har under hela sin karriär tävlat på allra högsta nivå med Piergiorgio Bucci i sadeln. Han har representerat Italien vid EM 2013 och samlat mer än 80 rankingar i topp 10. Under 2016 vann ekipaget femstjärnig GP i Estoril, trestjärnig GP i Arnhem, Nations Cup i Dublin, Rom och Arezzo. Han var tvåa i Monte Carlos femstjärniga GP, Nations Cup i Falsterbo, dessutom trea i femstjärnig GP i Bryssel, fyrstjärnig i Windsor och Nations Cup i Rotterdam.


Avkommor

icon/stallion

De större kullarna blir fyra år 2022 men bland de äldsta avkommorna märks Charlotte 123 Z, som har tävlat framgångsrikt i unghästklasser i Belgien, samt Billy Riviera med framgångar i unghästklasserna i Storbritannien.


Härstamning

icon/stallion

Fadern Casall reds av Rolf-Göran Bengtsson och har haft stora framgångar i de allra största klasserna. Han har bland annat vunnit i Rotterdam, Falsterbo, Hamburg, Lyon och var fyra på EM 2013.


Mödernet, 18A2 från Holstein, är ursprunget till många godkända hingstar; Untouchable 27, Chambertin (far till Chacco Blue), Champs Elysee och många tävlingshästar såsom Cadett 7, Cristallo 5 och Mercator IV.

Calandra, halvsystern till modern Katinka III, har tävlat 160. Morfar är Carthago, som har varit en av de mest framstående avelshingstarna. Med Jos Lansink gick han OS i både Atlanta och Sydney. Ekipaget vann otaliga Grand Prix och Nations Cup, bland annat i Aachen, Rotterdam och La Baule!

Casallo Z är godkänd i Zangersheide, Selle Francais och via ett-sto-licens i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Casallo Z