Bild 1 av 3

Bild 2 av 3

Bild 3 av 3

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Blue Hors
Födelseår

2013

Stationerad

Blue Hors

Mankhöjd

170

Ägare

Blue Hors

Uppfödare

Albrecht Middelkampf

WFFS

Ej bärare

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Fryst sperma

Ej tillgänglig

Priser

icon/stallion

Färsk sperma

Språngavgift 4500 SEK
Avgift vid 70 dagars dräktighet 9000 SEK
Transportkostnad 1300 SEK

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

Prestationer

icon/stallion

Baron godkändes som treåring i Herning, gick sedan sitt 10-dagarstest och 35 dagarstestet. Våren 2017 var han en av tre fyraåriga hingstar som godkändes. Vid alla tillfällen övertygade Baron med sin ridbarhet och inställning samt tre utmärkta grundgångarter.


Avkommor

icon/stallion

Bland Barons avkommor märks flertalet premierade ston och godkända hingstar, såsom Bachelor. Stoet Bonsai blev Champion Mare och "Best Mare of the Day" av Hannoveraner förbundet och tilldelades gångartsbetygen 9-9-10 samt 9 för ridbarhet och 9,5 av testryttaren.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Callaho´s Benicio var en av de bästa sönerna från Belissimo M. Benicio har vunnit Bundeschampionat för sexåriga hästar, vunnit upp till Intermediaire II och fick totalt 9,88 i sitt test i Schliekau, med 10 poäng för skritt, trav, galopp. Belissimo M i sin tur har lämnat GP-hästar såsom Bella Rose (Isabell Werth) och de godkända sönerna; Biedermeier, Bestseller Royale och Barclay 20.


Modern Snoopje har också lämnat Die Baroness och hingsten Best Dancer, som båda haft stora framgångar som fyraåringar i tyska unghästklasser och båda var tätplacerade i Hannoveraner förbundets fyraårschampionet.

Den godkända GP-hingsten, Golden Sky är helbror med mormorsmodern, Groehnloh. Groehnloh är också mor till Heidi im Gluck (GP dressyr). I mödernet återfinns dessutom svårklasshästar såsom Athletic Drumboy, Aspe och Lustig

Morfar Sir Donnerhall I är uppskattad både som faders- och modershingst. Han har lämnat auktionstoppar, tävlingshästar och godkända hingstar.

Friedensfürst i tredje led är en elithingst inom Trakhenerförbundet, var framgångsrik under Nicole Uppphoff och LIsa Willcox.

Blue Hors Baron är godkänd i DV och SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Blue Hors Baron