””
Jazz
Olymbria
Cocktail
Charmante
Ferro
Kilbria
Purioso
Ulissa
Ulster
Warmante
Ulft
Brenda
Sultan
Ezabria

Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

2008

Stationerad

Danmark

Mankhöjd

169

Ägare

Uppfödare

Kort om hingsten

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • Språngavgift 3500 kr, gäller för alla.

Du väljer sedan någon av dessa betalningssätt:

  • 90 dagars dräktighet kr
  • Levande föl kr

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Blue Hors Don Olymbrio premierades redan som 9-åring i DVH. Ur sin första årgång lämnade han tre premiehingstar. Sedan dess har framgångarna som avelshingst fortsatt, med både godkända hingstar och framgångsrika unghästar.

Blue Hors Don Olymbrio hade som åttaåring segrar och placeringar internationellt i lilla rundan och som nioåring debuterade han internationell Grand Prix med bland annat 73,5% i Grand Prix Special i Hagen. Blue Hors Don Olymbrio har med Daniel Bachmann Andersen i sadeln börjat 2019 övertygande med två vinster i s’Hertogenbosch.

Prestationer

icon/stallion

Fadern Jazz kräver ingen större presentation. Han finns i stammen hos många framgångsrika tävlingshästar och är en av de hingstar som gjort störst avtryck i dressyraveln. Morfar Ferro har lämnat över 45 Grand Prix hästar och ett stort antal godkända söner, bland annat Negro, Rousseau, Metall, Rhodium, Special D och Kennedy. Både Jazz och Ferro har tävlat på högsta nivå och representerat Holland vid flera mästerskap. Ferro var med i OS-laget som tog OS-silver 2000. Don Olymbrio kommer från en av Hollands främsta möderne. Modern Olymbria är pref keur i KWPN och mormor Kilbria är pref elit. Från mödernet kommer flera godkända hingstar bland annat OO Seven och Voice som båda har tävlat Grand Prix. I stostammen finns även Grand Prix-hästarna Celiton, Kadans och Olympic Babria, som med Tineke Bartels var med och tog lag-silver vid OS 1996.

Filmer

icon/stallion
  • BH Don Olymbrio - tävlar

  • BH Don Olymbrio - kür