Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Stal de Muze
Födelseår

2001

Stationerad

Stal de Muze

Mankhöjd

168

Ägare

Stal de Muze

Uppfödare

Joris De Brabander

WFFS

Ej bärare

Kort om hingsten

En legendarisk stam i denna tävlingshäst-producent!

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Fryst sperma

Ej tillgänglig

Priser

icon/stallion

Färsk sperma

Språngavgift 250 EUR
Avgift vid dräktighet 20241001 1750 EUR
Transportkostnad 120 EUR

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

Prestationer

icon/stallion

Bamako de Muze har själv presterat i internationell svår hoppning, med startera i femstjärniga tävlingar med Karline De Brabander i sadeln.

Bamako de Muze är godkänd i SWB, BWP, AES och Selle Francais.

Avkommor

icon/stallion

Bamako de Muze har många avkommor i 160-hoppning, exempelvis Don Juan van de Donkhoeve (OS-medalj), Sea Coast Monalisa van 't Paradijs, Elize, Missouri van 't Ruytershof och Bellissimo Z. Dessutom har han lämnat flertalet hingstar, Kasanova de la Pomme och Lector vd Bisschop för att nämna några. Han har godkända hingstar i alla de stora Belgiska stamböckerna och flertalet utländska stamböcker likaså. Även de yngre avkommorna är mycket lovande, de är lovordade för sin scope och inställning till både träning och tävling.

Bamako de Muze har fler än 80 avkommor i internationell hoppning. Tack vare avkommornas resultat är Bamako de Muze redan utnämnd till Ambassador-hingst av BWP.


Härstamning

icon/stallion

Bamuka de Muzes far är den legendariske Darco, med vinster i ett stort antal internationella GP och deltog i EM 1989, 1991 och 1993. Med ständige ryttare Ludo Philippaerts vann hingsten flera världscupskval, kom sexa vid VM 1990 och sjua på OS 1992.

Modern, Fragance de Chalus, Selle Francais, är ett av de bästa stona i internationell hoppavel. Hon har lämnat söner och tävlingshästar som Mylord Carthago, Arc en Ciel de Muze, Norton d'Eole, Vodka Orange de Muze, Jolly Mome, Anais Anais de Muze och Nais de la Pomme. Hon har dessutom tävlats i svår internationell hoppning av Karline De Brabander.

Ytterligare en legendar återfinns som morfar, Jalisco B. Han kräver ingen närmare presentation, utan kan nämnas vara en av de hingstar som förde hästaveln in i en era av sporthästavel.

Filmer

icon/stallion
  • Bamako Antwerpen

    Bamako 150m CSI4 Antwerpen