Flera nygodkända hingstar

2 mars 2020

Under bruksprovet 2020 fick Lövsta Stuteri två bruksprovsvinnare – Enelzkey SR 1409 (Eldorado van de Zeshoek – Papillon Rouge) i hoppning och Fortnite 1411 (For Romance I – Don Schufro) i dressyr.

Lövsta Stuteri hade också med Dom Perignon 1408 (Dominator 2000 Z – Lucky Boy), samägd med E. Equestrian, Roshoeve och Malin Baryard Johnsson. Dom Perignon godkändes även han efter väldigt fin hoppning hela veckan.

Samarbetet med Yvonne Österholm, i Torna Hällestad utanför Lund, fortsätter och de två hingstarna hon red under bruksprovet går in i Lövstas hingstprogram. Båda är uppfödda av Per-Arne Persson, som fortfarande äger Saint Louis 1412 (BH St. Schufro –  BH Zack), medan Quercus 1415 (Quaterback – Don Schufro) ägs av Yvonne själv sedan han var föl.

Kommentarer inaktiverade.