Bon Coeur 1389 vinner CD1I* Prix St. Georges i Wellington, Florida!

25 januari 2020

Tinne Vilhelmson Silfvén och Caroline Darcourt är på plats med flera av stallets unga talanger för att delta i helgens tävlingar i Wellington, Florida. Natten till lördag, svensk tid, visade stjärnan Bon Coeur 1389 återigen upp sin enorma potential och vann, tillsammans med Caroline, kvällens internationella CD1I* Prix St. Georges-klass.

Bon Coeur 1389 och Caroline fortsätter att visa den amerikanska publiken och det internationella motståndet, att de är ett ekipage att räkna med. Domarna belönade dem med oslagbara 72,882%, och besegrade därmed amerikanen Günter Seidel med Beltano, som slutade på en andraplats med 71,324%.

— BC är helt underbar, han ger mig en fantastisk känsla! Vi är så stolta över honom. säger Caroline.

Caroline hade även fina framgångar med erfarne Paridon Magi och under torsdagen knep de en femteplats i World Cup Grand Prix’n. Sent natten till lördagen var det dags för küren, där slutade ekipaget på en sjundeplats i det femton ekipage starka internationella startfältet. Sankt Erik II fick även han testa formen med Caroline i sadeln och under torsdagen placerade sig ekipaget i den nationella Grand Prix-klassen.

Tinne hade med sig sin Esperance, de passade på att inleda tävlingshelgen med att vinna den nationella Intermediare II-klassen under torsdagen. Tinnes nya förmåga, Lord Django, fick även han känna på den amerikanska atmosfären och med 71,912% slutade de på en tredjeplats i fredagsförmiddagens nationella Intermediare II-klass.

Det blir Tinne och Etoine som får avsluta tävlingshelgen, som rider den internationella CDI3* Grand Prix Special natten till söndag, svensk tid.

Kommentarer inaktiverade.