”Riktigt kul att få tävla på hemmaplan!”

14 september 2019

Helgens Elitdressyr på Djursholms ridklubb slutade med fina placeringar för Lövsta Stuteris ekipage. 

Tinne inledde meetinget med att rida hem en andraplats med Van Vivaldi 1286 i det arton ekipage starka startfältet under fredagens Intermédiaire II. Caroline Darcourt med Sankt Erik II 1265 slutade på en sjätteplacering i samma klass, placeringen strax före Tinne och Etoine.

-”Jag är väldigt nöjd med Valdi, det är andra gången som jag tävlar honom så vi tränar fortfarande men han har skött sig fantastiskt bra!” berättar Tinne.

Under lördagen var det dags för Lövsta Future Challenge fjärde kval för unga hästar, där Tinne med Etoine (även kallad ”Mio”) och Caroline med Sankt Erik II fanns med i startfältet. Tinne och Etoine slutade på en andraplats på 70,686%, efter Johanna DueBoje med Mazy Klövenhöj. Caroline och Sankt Erik II gjorde en fin ritt men fick några dyrbara missar som resulterade i en sjätteplacering i Lövsta Future Challenge kvaltävling för unga hästar.

-”Mio var jätteduktig idag, även Sankt Erik II har skött sig fint men de fick några dyrbara missar som kostade lite poäng idag.” säger Tinne efter dagens ritter.

Tinne passar även på att lyfta hemmaklubben för deras fantastiska arbete med Elitdressyren år för år.

-”Det är riktigt kul att få komma hit och tävla på hemmaplan, Djursholm är duktiga tävlingsarrangörer och en trogen samarbetspartner till Lövsta Future Challenge.”

Tinne och ”Mio”

Caroline och Sankt Erik II

Antonia Ax:son Johnson var på plats och delade ut pris

Foto: Malin Larsson

Kommentarer inaktiverade.