Sista veckan av isolation – semin skickas som vanligt

25 april 2018

Mottagningen av ston för seminering på Lövsta Seminstation är för tillfället stängd. Orsaken är att stationen är isolerad i ytterligare en vecka, fram till och med 3 maj. Vår förhoppning är att öppna och åter ta emot ston för seminering på stationen från och med fredag 4 maj.
En unghäst fick feber i slutet av förra veckan och isolerades direkt från övriga hästar. Ingen annan häst på gården är sjuk. På inrådan av veterinär är vi isolerade i två veckor. Vi kommer att löpande uppdatera information om läget, framför allt på hemsida och sociala medier.

Vill du betäcka ditt sto hos oss ser vi gärna att du skickar ett mejl till semin@lovstastuteri.com med ämnet ”Sto för semin” så skickar vi ett mejl till dig med besked om att ni är välkomna så snart isoleringen hävs.

Semin skickas på alla våra hingstar som vanligt!

 

Kommentarer inaktiverade.