Har du ett treårssto?

31 mars 2018

Har du ett lovande treårssto? Funderar på att seminera henne i år och ge henne ett extra år i sporten? Göra ET och satsa vidare på henne direkt? Har du ett fint treårssto, som du inte har tänkt seminera, men ska visa på treårstest i år? Oavsett vilka tankar som snurrar i huvudet just nu, är det värt att ansöka till LövstaStar. De treårsston som får diplom blir antagna, då har du möjlighet att ta beslut om seminering senare i vår eller i sommar. Du kan lämna in din ansökan redan idag, eller efter genomfört treårstest.

Vi har fått in många ansökningar även för ston födda 2015, men vill påminna om att för ston 4-14 år är sista ansökningsdag idag (31/3). Fram till midnatt tar vi emot ansökningar, förmodligen är vi så snälla att vi tar in även de som ramlar in fram på småtimmarna, men sedan stänger ansökan för ston 4-14 år för i år.

Här hittar du hingstarna. De hingstar som är valbara är de Sverigestationerade hingstarna ur hela Lövstas hingstprogram, eller någon av de Lövsta-ägda utlandsstationerade hingstarna. Information om LövstaStar läser du här

Foto Cayenne de Clarance 1352: Moises Basallote Fotografia

Kommentarer inaktiverade.