Populära hingstar

30 mars 2018

Ansökningarna till LövstaStar, projektet för prestationsston, kommer in i en strid ström nu när det närmar sig sista ansökningsdagen (31/3). Det är hittills något fler dressyrston bland de sökande, men även hopphingstarna har fått bra med ansökningar. Cristallo II är en av de hingstar som har fått många ansökningar, läs vad Ludger Beerbaum tycker om honom;

“Cristallo II is a stallion with enormous athletic ability and exceptional scope. His first offspring in Germany look really promising and they have inherited his excellent ability.”
 
Hingstar att välja mellan hittar du här Erbjudandet gäller en Sverigestationerad hingst ur hela Lövstas hingstprogram, eller någon av de Lövsta-ägda utlandsstationerade hingstarna. Mer information om LövstaStar kan du läsa här

Foto: Roland Thunholm. Rebecca Milton red Cristallo II på hingstvisningen på Strömsholm.

Kommentarer inaktiverade.