Ett hopp för framtiden!

22 april 2013

Canvas-Plus-592x381

Den svenskuppfödda och Asvh-registrerade hingsten Canvas Plus, e Cardento-Cortez-Leuhten I, har förvärvats av Lisen och Peder Fredricson som en långsiktig satsning för framtiden. Canvas Plus är godkänd i Oldenburg International och verkar i år genom 1-sto licens. Canvas Plus uppfödare och säljare är Erik Möyland Andersen.

Som planerat kommer Canvas Plus finnas tillgänglig för avel genom Lövsta Stuteri och Björkhaga Stuteri hela avelssäsongen.

Erik:
– Jag tycker det är jättekul att Lisen och Peder kontaktade mig och ville köpa honom. Vi har stora förhoppningar om att han skall gå hela vägen till de största klasserna.  Canvas Plus har Cortez som morfar och med tanke på Lisens framgångar båda med Matrix ( Cardento) och Casanova ( Cortez) är jag övertygad om att Canvas Plus, som  har en kombination av deras stam, uppfyller våra förväntningar!
Jag önskar dem lycka till med honom och satsningen!

Lisen & Peder:
– Vi är glada för att nu ha  Canvas Plus i vårt stall, han har alla de kvalitéer vi tycker en blivande Grand Prix häst ska ha.
Som avelshingst har han en mycket fin kombination av hopptalang, härstamning och bra exteriör med 9 på typ.
Vi tror han är en blivande stjärna både inom avel och som sporthäst och vi ser fram emot att få börja arbeta med honom.

www.canvas-plus.com

Kommentarer inaktiverade.