Välkommen på Öppet hus 9 april!

29 februari 2012

weltman

Få hjälp med valet av hingst av toppryttarna Tinne Vilhelmson Silfvén och Jens Fredricson. Den 9 april ordnar vi Öppet hus på Lövsta seminstation på Stjärnborgs gård och den 10 april visas hingstarna och Tinne och Jens håller en “miniclinic” i Röda ridhuset på Strömsholm.

Funderar du på att betäcka ditt sto i vår? Hos oss på Lövsta seminstation behandlar vi ditt sto som en prinsessa. Förra årets Öppna hus på Stjärnborgs gård blev en succé, så därför bjuder vi in till en visning av verksamheten även i år. Vi presenterar även vårt omfattande hingstprogram för 2012. Klockan 13 den 9 april öppnar vi dörrarna och kl 14 startar visningen av de hingstar som står hos oss på station säsongen 2012. Tinne Vilhelmson Silfvén och Jens Fredricson avrundar med en uppvisning och en liten miniclinic.

Kan du inte komma den 9:e finns det en chans till att se hingstarna och Tinne och Jens. Den 10 april, klockan 19 är det uppvisning i Röda ridhuset på Strömsholm.

Båda evenemangen är gratis! Föranmälan behövs dock, så skicka ett mejl till semin@lovstastuteri.com senast den 2 april. Glöm inte att skriva vilket evenemang du vill besöka.

Hitta till Lövsta seminstation på Stjärnborgs gård:

Avfart E4 Vallentuna, Upplands Väsby, Rosersberg. I rondellen och vid 1:a trafikljuset följ skylt mot Vallentuna. På Stockholmsvägen passera Vallentunaavfarten. Vid nästa trafikljus kör höger mot Almunge. Efter Torsåker, sväng höger vid skylt Lövsta seminstation.

Kommentarer inaktiverade.