Välkomna till Lövsta Stuteris Nysatsning!

13 april 2011

antonia1

På Lövsta har vi sedan mer än 10 år arbetat för att förverkliga vår dröm att förbättra svensk ridsport. Under Tinne Vilhelmson Silfvéns ledning har vi satsat på avel, utbildning och tävling av kvalitetshästar på högsta nivå. Vi har utbildat och utvecklat våra medarbetare. Idag ett professionellt team på tolv personer.

Nu tar vi nästa steg mot visionen, då vi satsar på Lövsta Seminstation. Här vill vi erbjuda stoägare ett bemötande präglat av respekt för hästen och glädje i samarbetet. Tillit är ett hedersord för oss.

Vi har noggrant valt ut beprövade hingstar med hopp- och dressyrstam av högsta internationella klass. Var ni än bor i Sverige välkomnar vi er att använda hingstarna i vårt program, antingen om vi får ta emot ert sto här hos oss eller via någon annan seminstation.

I vår familj har vi en hästtradition, som sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet. Många är historierna om familjens hästar – från min farfars långa ritter i Bergslagskogarna på skimmeln Sibylla, min fars och mina fastrars ponnyturer med russen Hans och Greta, till min fars morgonpass i cowboysadel på Kungl. Djurgården.

På 1980-talet startade vi avel med Morgan-hästar, som vi introducerade i Sverige. Och nu senast den omfattande dressyrsatsningen på Lövsta. Vårt arbete har alltid präglats av långsiktighet, engagemang och en förundran inför det magiska mötet mellan människa och häst.

Lövsta Seminstation är en ny del av vår verksamhet – och vår vision. Vi välkomnar er att bli en del av den.

Lövsta i mars 2011

Antonia Ax:son Johnson

Kommentarer inaktiverade.