Se vår digitala hingstvisning hela påskhelgen!

10 april 2020

Nu kan ni ta del av vår digitala hingstvisning hela påskhelgen! Fram till kvällen på annandagen ser ni visningen på Equisport. Du behöver inte ha ett konto och den ses kostnadsfritt av alla.

Passa på att se när Tinne Vilhelmson Silfvén, Jens Fredricson och Caroline Darcourt visar hingstar i världsklass. Lövstas Nina Känsälä guidar er genom visningen och som vanligt får ni ta del av våra superfina hingstvisningsrabatter.

Du kan registrera din hingstvisningsrabatt här, formuläret stängs vid midnatt på annandagen. Rabatten är på den andra avgiften (70-, 90-dygns, levande föl-avgift eller dräktighet vid XX-datum), det vill säga inte språngavgiften. Årets hingstkatalog skickar vi till dig om du anmäler ditt intresse här.

—”Det är så fantastiskt roligt att få visa Lövstas hingstar, vi har intressanta, moderna blodslinjer i hingstprogrammet! På grund av rådande Corona-situation har vi valt att visa hingstarna digitalt och det möjliggör att lyfta fram dem ännu mer genom att jag och Tinne pratar om dem, hur vi tänker när vi letar hingstämnen och hingstar, vad vi tänker om ridning och management kring dem, ja, lite mer personliga tankar om dem.” säger Jens Fredricson, avelsrådgivare på Lövsta Stuteri.

Hör teamet kring hingstarna berätta om dem, nyheter för säsongen och tankar kring det rådande Corona-läget under årets digitala hingstvisning på equisport.tv.

Kontakta oss gärna på semin@lovstastuteri.com om du har några frågor eller funderingar.

På bilden; Enelzkey SR med Rebecca Milton
Foto: Frida Näslund

Kommentarer inaktiverade.