Nu har vi startat upp Lövstas hopp-hub i Skåne!

4 april 2020

För att komma närmare våra kunder i söder så har Lövsta öppnat en Skånebas på Borebackar Gård i Torna-Hällestad. Här kommer hingstarna att stå i träning och tappas på plats på en toppmodern nybyggd anläggning. Så snart det är möjligt så kommer vi också att öppna anläggningen för besök så man kan se hingstarna på nära håll och i arbete. Våra ryttare är Rebecca Milton, som tidigare har ridit och visat våra hopphingstar, samt vår avelsrådgivare och hoppryttare Jens Fredricson.

Uncanto di Villagana 1290, Elitpremierad i BWP, har kommit tillbaka till Sverige efter tre mycket framgångsrika år i både avel och sport på högsta nivå i Belgien. Läs mer om Uncanto di Villagana här.

Karmel van de Watering 1332, som har haft en formidabel start på säsongen 2020 med vinster i Lilleström och Herning, finns tillgänglig via färsk sperma en period framöver. Eftersom tävlingssäsongen är satt på paus nu finns han hemma och kommer att kunna tappas. Karmel van de Watering kan du läsa mer om här.

Från och med slutet av april kommer även årets bruksprovsvinnaren Enelzkey SR 1409 att stå uppstallad på Borebackar Gård. Enelzkey SR har ju verkligen en meriterad stam, både med Eldorado van de Zeshoek men också på mödernet med en av Hollands främsta stofamiljer. Han är den första SWB-godkända Eldorado van de Zeshoek-sonen. Läs mer om Enelzkey SR här.

Foto på Uncanto di Villagana 1290: Frida Näslund

Kommentarer inaktiverade.