Se våra internationella topphingstar för hoppning och dressyr hela påskhelgen!

3 april 2020

På grund av Coronavirusets, Covid-19, utbredning och det rådande smittoläget har vi försökt hitta ett alternativt sätt att visa våra topphingstar för er.

Vi är glada över att nu kunna presentera att vi från och med långfredagen, kl 20.00 och fram till annandagen, ger er chansen att ta del av våra hingstar via en digital visning tillsammans med våra vänner på Equisport. Visningen kan ses kostnadsfritt av alla och du behöver inte ha ett konto.

Passa på att se när Tinne Vilhelmson Silfvén, Jens Fredricson och Caroline Darcourt visar hingstar i världsklass.

Lövstas Nina Känsälä kommer att guida er genom visningen och som vanligt kommer ni att få ta del av våra superfina hingstvisningsrabatter.
Du kan registrera din hingstvisningsrabatt via ett digitalt formulär hela påskhelgen, från skärtorsdagen fram till annandagen. Vi kommer att lägga ut länken till rabatten på hemsidan och våra sociala medier kl. 20.00 på långfredagen, formuläret stängs vid midnatt på annandagen. Rabatten är på den andra avgiften (70-, 90-dygns, levande föl-avgift eller dräktighet vid XX-datum), det vill säga inte språngavgiften.

Årets hingstkatalog skickar vi till dig så snart den är klar, anmäl ditt intresse här.

Vi vill även passa på att meddela att den hingstvisning som vi skulle ha på Lövsta Seminstation den 19 april är inställd på grund av Coronaviruset, Covid-19. Visningen ersätts av vår digitala hingstvisning.

Kontakta oss gärna på semin@lovstastuteri.com om du har några frågor eller funderingar.

På bilden: Uncanto Di Villagana 1290 med Jens Fredricson
Foto: Frida Näslund

Kommentarer inaktiverade.