Fantastiska Bon Coeur 1389 fortsätter att imponera i Wellington, Florida!

7 februari 2020

Det är den femte tävlingsveckan i Wellington, Florida, och flera av stallets förmågor fick återigen chansen att visa upp sig för den amerikanska publiken. Talangfulla Bon Coeur 1389 och Caroline Darcourt fortsätter att imponera och tog hem andraplatsen i torsdagens internationella CD1I* FEI Prix St Georges-klass.

Bon Coeur 1389 och Caroline Darcourts tveklöst goda form har inte gått någon förbi. Under torsdagseftermiddagen, svensk tid, tog de sin fjärde placering för säsongen i Wellington. Ekipaget gjorde en fantastisk fin ritt och domarna belönade dem med hela 72,745%, vilket gav dem en andraplats i CD1I* FEI Prix St Georges-klassen. Med endast 0,147% blev de slagna av amerikanen Günter Siedel med Beltano, som tog hem segern på 72,892%.

—Bon Coeur är enormt duktig! Han fortsätter att imponera och blev tvåa idag med minsta möjliga marginal. Det är helt fantastiskt att få möjligheten att rida en häst med så mycket talang! berättar Caroline efter ritten.

Sankt Erik II, som blir allt säkrare för varje start i USA, gjorde även han en fin runda tillsammans med Caroline i den nationella Grand Prix-klassen under torsdagen. Sist ut för dagen var rutinerade Paridon Magi och Caroline Darcourt som även de gjorde bra ifrån sig i World Cup Grand Prix’n, natten till fredag svensk tid.

Kommentarer inaktiverade.