Nu finns For Pleasure-blodet i Lövstas hingstprogram

30 januari 2018

Wolfgang Puschak - For Ever Jump_940www

For Ever Jump med Wolfgang Puschak i sadeln. Foto: Reitsportfoto

Lövsta Stuteri är stolta över att kunna presentera For Ever Jump i hingstprogrammet 2018. Denne For Pleasure avkomma för in ytterligare toppblod från en av de stora hopplegenderna. For Ever Jump har visat sig förärva sin ridbarhet, reaktionsförmåga, vägvinnande galopp och sitt kraftfulla avstamp.

Hingsten kommer att vara stationerad på Lövsta Stuteri under seminsäsongen 2018. Han hade i början av sin karriär stora framgångar med Tobias Meyer i sadeln. Därefter fortsatte den internationella karriären under Johannes Ehning med många vinster upp till trestjärnig svår klass. For Ever Jump sattes i avel relativt sent men hans ännu unga avkommor utmärker sig redan på tävlingsbanorna genom sin stora kapacitet. Några av avkommorna som har visat sin goda förmåga är The For Ever Fun (Jennifer Fogh-Pedersen) och Fee (Charlotte Bettendorf).

Många av fadern For Pleasures avkommor är extremt framgångsrika. Han återfinns som topp tre i både Horsetelex ranking baserat på resultat för hingstar med 40 eller fler tävlande avkommor och rankingen baserat på avkommornas intjänade prispengar. Även i WBFSHs Top 10 Show Jumping Stallion-ranking ligger han i topp.

Modern Marleen I har bland annat lämnat Kino, som går FEI 160-hoppning med Philip Weishaupt i sadeln. For Ever Jump kommer, liksom Roofs riden av Rolf Göran Bengtsson, ur den mycket framgångsrika Holsteiner-linjen 18A1.

– For Ever Jump har ett mycket gott temperament, hög ridbarhet och är av en bra sporthästtyp, berättar tidigare ryttaren Johannes Ehning. Han fortsätter:
– Han har inte betäckt mycket, men har redan flera riktigt lovande avkommor.

Seminbeställningar tas emot från och med 4 april och ston välkomnas till Lövsta Seminstation från och med 16 april, då stationen öppnar. For Ever Jump finns tillgänglig som hingst att välja inom LövstaStar.

Kommentarer inaktiverade.