Tangerat personbästa för Tinne och Paridon Magi

25 augusti 2017

Tinne GPS

I fredagens Grand Prix Special visade Tinne Vilhelmson Silfvén upp en fantastiskt fin Paridon Magi. Ritten belönades med 74,230%, vilket är tangerat personbästa för ekipaget.

Tinnes signum är mjuk, harmonisk och följsam ridning och detta präglade även denna uppvisning där Magi fick dansa fram för lätta hjälper. Läktarna jublade och gladdes över ännu ett svenskt ekipage som presterar på riktigt hög nivå i denna GP Special. Tidigare idag hade Rose Mathisen och Zuidenwind levererat en riktigt fin runda på 72,381% Patrik Kittel och Delaunay var säkerheten själv och presterade en jämn och prickfri ritt som belönades med 75,490%. Mästerskapsdebutanten Therese Nilshagen gör en riktig kometkarriär nu. Hon utstrålar en sådan självklarhet när hon rider in på arenen och visar upp en mycket harmonisk och mjuk Dante Weltino OLD. Therese låg länge i ledning med sina 78,585% och slutade, som bästa svensk, fyra i dagens klass.

Tre svenskar är vidare till küren imorgon, Tinne, Patrik och Therese. Rose får tyvärr inte starta, även om poängen hade räckt, på grund av att varje nation endast får ha tre startande i küren.

Tinne GPSII

Kommentarer inaktiverade.