Benetton Dream FRH 1301 femma i världscupen

14 mars 2015

ben_kurÅrets tävlingssäsong i Florida avslutades med en fin femteplats i världscupküren för Benetton Dream FRH 1301 och Tinne Vilhelmson Silvfén, natten till lördagen svensk tid. I ett starkt startfält red de ihop 72.725% och Tinne var mycket nöjd med hingsten efteråt.
– Vi fick en förarglig miss i bytesserierna, som jag fick göra om, men jag är väldigt imponerad över hans arbetsglädje och glad för att han gick så fint. Han har trots allt tävlat stora klasser två helger på raken, säger hon.

Hon fortsätter:
– En femteplats i världscupen är verkligen inte fy skam.

Vann küren gjorde amerikanskan Laura Graves på Verdades på 79.600%. Tvåa blev Lisa Wilcox på Pikko del Cerro HU, 76.075%, trea Lars Petersen/Mariett på 74.550% och fyra Ashley Holzer/Dressed in Black med 73.650 %.

I natt svensk tid rider Tinne GPS på Divertimento, förhoppningsvis utan stormbyar och ösregn.

Kommentarer inaktiverade.