Fina placeringar i Åstorp

25 mars 2013

Carro_Magi_Flyinge

Caroline Darcourt och Paridon Magi på Flyinge i somras.

Det var ovanligt kallt under helgens meeting i Åstorp, men tävlingarna var allt annat än kylslagna. Startfälten rymde många bra ekipage som, kylan till trots, vädrade morgonluft. Bland annat Lövstas Caroline Darcourt på Paridon Magi som knep en fin tredjeplats i lördagens Intermediaire II.

– Jag är glad att kunna rida både Grand Prix och Intermediaire II utan fel, sen är det extra roligt att det räckte till placering den här gången, säger Caroline Darcourt.

Hon fortsätter:

– Det är en skön tävling att ha i ryggen och nu ser jag fram emot resten av säsongen. Ett av målen är förstås Lövsta Future Challenge och vi planerar att starta i Lidköping.

Vann klassen gjorde Jennie Larsson på Zircoon Spring Flower, som ägs av Lövsta Stuteri och som utnämndes till Morgondagens stjärna på Ryttargalan 2012. De red ihop 71.53% Hon var också tvåa i Södertälje i Intermediaire II och i söndags debuterade ekipaget i Grand Prix Kür med en fin andraplats som resultat.  Även Jennie och Zircoon planerar att delta i Lövsta Future Challenge.

Kommentarer inaktiverade.