arevarv_kimc_562Borta var solen och värmen när det var dags för avgörande i Nations Cup i Falsterbo på söndagen. I stället växlade det mellan lite regn och ösregn, men det påverkade inte ekipagen nämnvärt. Tinne Vilhelmson Silfvén och Paridon Magi gjorde en kanonfin ritt i Grand Prix Special, tog hem segern och hjälpte svenska laget fram till totalseger.

Läs mer

rittÅrets Nations Cup-omgång i dressyr i Falsterbo startade på lördagen med Grand Prixen. Ryttare från fyra lag kom till start. Förutom Sverige deltar även Danmark, Ryssland och USA i omgången. Tyskland och Finland föll tyvärr ifrån innan tävlingsstart. För Sveriges del blev det en fin start på tävlingen med tre svenska ryttare i toppen när alla ritter var genomförda.

Läs mer

jens_segerLövsta-hingstarna Cayenne de Clarence 1352 och Ironman H 1351 hade fina framgångar i solen i Falsterbo i slutet av veckan. Cayenne de Clarence blev trea i femårsfinalen i hoppning och Ironman H tog hem fyraårsfinalen i dressyr.

Läs mer

sm_malinlarssonHan är pappa till en av Isabell Werths mest lovande unghästar, godkände hingsten DSP Belantis, som även är Bundeschampionatvinnare. Dessutom är Benetton Dream far till danske topphingsten Atterupgaards Botticelli, tyske Bon Coeur som vann 30-dagarstestet för dressyrhingstar 2016 och Ben Kingsley, som fick högsta betyg på temperamentet av alla testade hingstar i sin årgång. Med totalt åtta godkända söner har nu 13-årige Benetton Dream verkligen visat vilken otrolig förärvare han är.

Läs mer

tinne_magi_nc_fra2017I helgen var det premiär för säsongens Nations Cup i dressyr i franska Compiègne och det blev en bra start för det svenska laget. Tack vare fina placeringar i både Grand Prix Special och Grand Prix Kür under söndagen slutade svenska laget på en andraplats!

Läs mer