Magi

foto: @malinphoto.se

Se intervjun med Tinne efter ritten med Paridon Magi i küren. Ekipaget slutade på en fin tiondeplacering i Europamästerskapet.

Läs mer

Tinne GPS

I fredagens Grand Prix Special visade Tinne Vilhelmson Silfvén upp en fantastiskt fin Paridon Magi. Ritten belönades med 74,230%, vilket är tangerat personbästa för ekipaget.

Läs mer

European Champships Göteborg 2017 Brons Sverige FOTO: Lotta Brundin Gyllensten/ LottaPictures

Nyblivna bronsmedaljörer på prispallen!
FOTO: Lotta Brundin Gyllensten/ LottaPictures

Lag-bronset är bärgat i dressyr i FEI Longines EM i Göteborg! Lagtävlingen avgjordes under två dagar och första dagen gjorde Tinne Wilhelmson Silfvén en mycket fin runda med Paridon Magi och belönades med 72.857%.

Läs mer

jossanochmagi_562Josefine Ander, 24 år, är hästskötare till Paridon Magi och tillsammans är de debutanter i mästerskapssammanhang! FEI Longines EM i Göteborg är det första mästerskapet för dem båda, men Paridon Magi är en erfaren tävlingshäst och Josefine har hunnit med internationella stortävlingar både i Florida och i Europa.

Läs mer

Vad är Lövsta Star?

17 augusti 2017

föl prisrosettLövsta Star är priset till det högst bedömda fölet efter en Lövsta-hingst på respektive regional förenings fölbedömning. Prisutdelningen för de högst bedömda fölen, som hittills har fått en rosett och inbjudan till Friends, fortsätter under ett mingel arrangerat av Lövsta Stuteri.

Har du ett föl fött 2017, som är efter någon av följande hingstar, deltar du automatiskt i Lövsta Star i och med ditt deltagande i regional fölbedömning.

Benetton Dream FRH 1301

Dionysos 1038

Flambeau 1313

St Erik II 1265

Van Vivaldi 1286

Armitage 95210

Baltimore 1178

Heartbeat 1334

Karmel van de Watering 1332

Prince Nandor 1321

Uncanto di Villagana 1290

För att priset ska delas ut ska fölet i fråga minst ha erhållit 80%. Då två eller flera föl får samma procent sker avgörandet enligt följande kriterier; bedömningspunkten allmänt intryck avgör, därefter bedömningspunkten galopp och i tredje hand bedömningspunkten typ. Om två eller fler föl fortfarande har samma poäng avgör domaren.

Tack till Björkhaga Sporthästar för att vi fick låna ”fotomodellen”, fölet e. Heartbeat!

Läs mer