Om Ulrika

Ulrika började som verksamhetschef för Lövsta Stuteri 2018. En ny roll för Lövsta som nu vuxit med flera verksamhetsdelar och består av ca 40 medarbetare.

Ulrikas uppdrag inriktar sig på ledarskap och utveckling av verksamhet, organisation och arbetssätt i syfte att få en väl samverkande helhet.

Ulrika har bakgrund som ledare för organisationer i stark utveckling, exempelvis som VD, avdelningschef, förvaltningschef, marknads- och kommunikationschef och business director. Ulrikas hästintresse började redan vid sex års ålder då familjen köpte en connemara som Ulrika och hennes två systrar delade på. Ulrika har fortsatt att rida både egna och andras hästar samt på ridskola. Hennes senaste egna häst var unghästen Aktör, e. Akribori, med dressyrinriktning.

– Att få förena mitt intresse för hästar och människor med ledarskap och verksamhetsutveckling känns som en ”perfect match”. Att dessutom få göra det för Lövsta med ett fantastiskt kompetent team med kvalitet och hållbarhet i fokus gör det hela än mer stimulerande.

Lär känna Ulrika

  • Möt Ulrika Almquist i Team Lövsta

    Ulrika berättar om sin roll som verksamhetschef

Läs mer...

icon/story