Om teamet på Lövsta Stuteri

Lövsta Stuteri bedriver verksamhet på de tre gårdarna Lövsta, Torsåker och Stjärnborg i Upplands Väsby, samt Lovsta South i Florida. Numera har vi även en filial i Skåne, på Borebackar Gård.

Verksamheten är en hybridorganisation; till del filantropisk/ideell i vår satsning att utveckla sporten och kommersiell med satsningen inom avel. På Lövsta huserar tävlingsstallet, på Stjärnborg driver vi seminstationen och på Torsåker byggs ett utvecklingscentrum för framtidens hållbara livsmedelsproduktion tillsammans med Axfoundation. Inom Lövsta Stuteri har vi ett 40-tal medarbetare, var och en med starkt engagemang och stor kunskap inom sitt arbetsområde.

Vi har teamet som inriktar sig på träning- och tävling av hästarna. Vi har teamet som har hand om verksamheten på seminstationen – som idag är marknadsledande med en marknadsandel på 35% och där vi i runda slängar tar emot 80 ston per dag – och som även driver vårt Lövsta Horse Fitness. Vi har trädgårds- och gårdsdriftsteamet som tar hand om trädgårdar, fastigheter, skog och mark. Vi har teamet som ansvarar för vårt talangutvecklingsprogram för unga ryttare och unga hästar, Lövsta Future Challenge. Vi har teamet som driver hållbarhet, kommunikation, ekonomi, HR med mera. Som verksamhetschef ligger mitt fokus på ledarskap och utveckling. Att få alla delar att samverka på ett hållbart och effektivt sätt och skapa en kultur där alla medarbetare kommer till sin fulla potential.

Team Lövsta är ett härligt gäng med en inspirerande blandning av individer och kompetensområden. Varje dag lär vi oss alla något av varandra. Här står det aldrig still. Det gillar vi!

Ulrika Almquist,
Verksamhetschef

Läs mer...

icon/story