Embryotransfer 2023
Eftersom intresset är stort för embryotransfer inför seminsäsongen 2023 tar vi nu emot intresseanmälningar.

Vi har anmälan öppen till 230131, därefter ser vi över vilka ston vi har möjlighet att ta emot för embryotransfer sommaren 2023. Detta har bland annat att göra med lämpligheten som givarsto och hur länge samt när hon finns tillgänglig under sommaren. Du får meddelande under februari 2023 om ditt sto är välkommet, eller om hon placeras i kö inför sommaren 2023.
Bokningsavgiften enligt nedan betalas direkt för de ston som antas. Ston som står i kö kan komma in om någon inte betalar bokningsavgiften, ångrar sig eller då vi har plats för något extra sto.
För att du ska ha en uppfattning om ungefärliga kostnader har vi listat de fasta priserna samt uppskattat behandlingskostnaderna.
Priser:
- Bokningsavgift 5000:-
- Startavgift 15.000:-
- Dräktighetsavgift 10.000:-/Embryo
- Leasing av mottagarsto 12.000:-
- Stationsavgift 3000:-
- Veterinäravgift 3000:-
Moms tillkommer på alla avgifter.
Behandlingskostnader, såsom hormoner, bakterieprov osv tillkommer. Räkna med ca 5000-8000:- Moms tillkommer på alla avgifter.
Hingstavgifterna
Se hingstens priser och villkor.
Donatorstoets dygnskostnad
Anmäl intresse här
Mottagarens uppehälle och kostnader för omsorg ingår till och med det 45 dräktighetsdygnet. I det fall mottagarstoet är kvar under seminsäsongen 2023 utöver de 45 första dygnen gäller prislistan ovan.
Bokningsavgiften betalas direkt när du har fått veta om stoet är välkommen till seminsäsongen 2023. Startavgiften betalas innan stoet ankommer till seminstationen.
Har du några frågor om embryotransfer - maila gärna din fråga till stjarnborg@lovstastuteri.com.
Läs mer...
-
Lövsta - Stjärnborg
Embryotransfer
Embryotransfer är ett sätt att få in prestationsston tidigt i aveln. Här berättar vi mer om hur det fungerar.
-
Lövsta - Stjärnborg
Råd från stuteriveterinärerna
Det finns mycket du kan göra som stoägare för att öka chanserna att ditt sto ska bli dräktigt. Först bör du fundera igenom om ditt sto är lämpligt för avel. Ta gärna hjälp av erfarna personer om du har frågor som du vill diskutera.