Skräddarsydd behandling för just din häst!

Nu presenterar Lövsta Stuteri tillsammans med Brunmåla Hästklinik ett unikt erbjudande anpassat för din häst. För att din häst ska få den bästa träningen och rehabilitering hos oss på Lövsta Horse Fitness är det viktigt att den har det bästa träningsupplägget. Brunmålas legitimerade veterinärer och sjukgymnaster kan hjälpa dig att skräddarsy träningsupplägget och rehabilitering för din häst på bästa sätt hos oss på Lövsta Horse Fitness.

Lövsta Horse Fitness är ett häst-gym som erbjuder skrittband, vattenband och hydroterapi för en hållbar och frisk häst på lång sikt.

Till Lövsta Horse Fitness kan du komma om din häst behöver rehabilitering efter en skada eller för skräddarsydd friskvårdsträning för långsiktig hållbarhet och maximal prestation.  

Undersökning / rehab-upplägg av sjukgymnast

Tillsammans med Brunmåla Hästklinik lanserar nu Lövsta Stuteri ett erbjudande där ni får träffa Brunmålas erfarna sjukgymnast för en genomgång av din häst. Efter rådgivningstillfället skräddarsyr vi på Lövsta Horse Fitness, tillsammans med Brunmåla Hästklinik, ett träningsupplägg för din häst för det absolut bästa resultatet!

Genom att låta en legitimerad sjukgymnast kontrollera din häst regelbundet under en träningsperiod ökar chanserna att det blir den bästa behandlingen och resultatet för din häst.

Bokning – kan endast bokas på torsdagar

Rådgivningen sker på Lövsta Seminstation i samband med att du bokar ett startpaket eller ett besök på Lövsta Horse Fitness.

Tid: 60 min

Konsultation / rådfrågning av veterinär 15 min

Bokning – kan endast bokas på torsdagar

Konsultationen sker på Lövsta Seminstation i samband med att du bokar startpaket eller ett enstaka tillfälle på Lövsta Horse Fitness.

Tid: 15 min

Kontakta oss på fitness@lovstastuteri.com om du har några frågor om bokningen.

Vi lovar dig personlig service, kvalitet och omtanke. Din hästs välmående är vår största prioritet! 

Varmt välkomna till Lövsta Seminstation!