Första säsongen av Lövstas podcast "15 Minuter..."

#1 Hur blir ett föl till?

I första avsnittet gästas vi av Lövsta Seminstations stuteriveterinärer, Lena Malmgren och Görel Nyman, som berättar om hur ett föl egentligen blir till.

Lyssna här.

#2 Stoet på seminstationen

I det här avsnittet gästas vi av stuteriveterinärerna Lena Malmgren och Görel Nyman, som berättar mer om stoet och hur man ska tänka som stoägare.

Lyssna här.

#3 Hingstar & Spermier

I det här avsnittet gästas vi av stuteriveterinärerna Görel Nyman och Lena Malmgren, som delar med sig av sin kunskap om hingstar och spermier.

Lyssna här.

#4 Hopphingstar

I det här avsnittet gästas vi av Jens Fredricson, Lövstas avelsrådgivare, som berättar mer om hopphingstarna och hur han själv tänker när han letar hingstämnen.

Lyssna här.

#5 Dressyrhästens utbildning

I det här avsnittet gästas vi av Tinne Vilhelmson Silfvén och Caroline Darcourt, som berättar mer om dressyrhästens utbildning.

Lyssna här.

#6 Lövsta Future Challenge

I det här avsnittet gästas vi av Lövsta Future Challenge Jumping's projektledare, Emelie Broman Tegelberg. Hon berättar mer om Lövsta Future Challenge och dessutom släpper hon en rolig nyhet i slutet av avsnittet.

Lyssna här.

#7 Borebackar gård

I det här avsnittet gästas vi av Alexandra Mörner och Rebecca Milton, som berättar mer om Lövsta Stuteris filial i Skåne – Borebackar gård i Torna-Hällestad.

Lyssna här

#8 Tinne Vilhelmson Silfvén

I det här avsnittet gästas vi av Lövstas stuterichef, Tinne Vilhelmson Silfvén. Hon delar med sig av hur resan fram till idag har sett ut och hennes bästa minne med numera pensionerade Don Auriello.

Lyssna här.

#9 Lövsta Future Challenge Dressage

I det här avsnittet gästas vi av Lövsta Future Challenge Dressage's projektledare, Kristina Berggren Fur. Hon berättar mer om talangsatsningen och Lövsta Future Challenge USA-satsning

Lyssna här.

#10 Stoets dräktighet

I det här avsnittet gästas vi återigen av stuteriveterinärerna, Görel Nyman och Lena Malmgren, som berättar mer om stoets dräktighet.

Lyssna här.

#11 Min utlandssatsning

I det här avsnittet gästas vi av Lövsta Stuteris hoppryttare, Stella Röhlcke, som berättar mer om sin utlandssatsning i Holland.

Lyssna här.

#12 Hopphästens utbildning

I det här avsnittet gästas vi av Lövstas avelsrådgivare, Jens Fredricson. Han delar med sig av sina tankar kring hopphästens utbildning och berättar hur han själv gör när han utbildar sina hopphästar.

Lyssna här.

#13 Embryotransfer

I det här avsnittet gästas vi av Lövsta Stuteris stuteriveterinärer, Görel Nyman och Lena Malmgren, som berättar mer om hur en embryotransfer går till.

Lyssna här.

#14 Kärleken till hästarna

I det här avsnittet gästas vi av Lövstas Antonia Ax:son Johnson, som berättar om hur kärleken till hästarna började.

Lyssna här.

#15 Lövsta Stuteri

I det här avsnittet gästas vi av Lövstas Antonia Ax:son Johnson, som berättar mer om Lövsta Stuteri och resan fram till idag.

Lyssna här.

#16 Passionen

I det här avsnittet gästas vi av Lövstas Antonia Ax:son Johnson, som berättar mer om viljan att ge tillbaka till ridsporten.

Lyssna här.