Senaste

Alla nyheter

Lövsta Stuteri bjuder in till hingstvisning - säkra din plats

På påskdagen, den 17 april, välkomnar Lövsta Stuteri alla till en fullspäckad hingstvisning på Lövsta Stuteri – Stjärnborg i Upplands Väsby. Avelsintresserade i södra Sverige har möjlighet att se flera av Lövstas topphingstar live på Flyinge 1 april, men för första gången sedan 2019 erbjuds nu möjligheten att se hingstarna på hemmaplan. Tinne Vilhelmson Silfvén, Jens Fredricson och Caroline Darcourt med flera är på plats för att visa upp hingstarna.

- ” Jag ser fram emot att äntligen kunna få visa upp våra hingstar live igen! Vi har ett starkt hingstprogram med högintressanta och moderna blodslinjer, så passa på att kom och se dem på plats. Det kommer bli en fantastisk visning för alla avelsintresserade. ”- säger Tinne Vilhelmson Silfvén, Stuterichef Lövsta Stuteri.

Karl-Henrik Heimdahl kommer guida publiken och tittarna genom hela visningen.

- ” Vi ser redan nu fram emot den kommande seminsäsongen och vi ser ett högt intresse för våra hingstar. Genom vår nya seminstation på Flyinge kan vi också erbjuda våra kunder i södra Sverige bättre service” – säger Malin Cohlin, stationschef Lövsta Stuteri – Stjärnborg och Flyinge

Det finns ett begränsat antal platser så säkra din plats redan nu genom att anmäla dig här. Hingstvisningen på Stjärnborg är gratis och fina hingstvisningsrabatter kommer erbjudas till alla besökare samt Equisports tittare.

Våra avelsexperter finns här för dig om du behöver hjälp med ditt val av hingst. Det går att boka personlig avelsrådgivning redan nu men första kontakt kommer att ske efter avslutat bruksprov den 7 mars.

För alla i södra Sverige erbjuds möjligheten att se flera av Lövstas topphingstar live under Flyinges hingstvisning den 1 april. Läs mer och köp biljett här.

Berättelser från Lövsta

icon/story