Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

2004

Stationerad

Tyskland

Mankhöjd

163

Ägare

Uppfödare

Kort om hingsten

The descendants of Zinedine have achieved a masterful debut in the sport.

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • Språngavgift 750 euro.
  • Avgift vid dräktighet 221001; 750 euro.

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

När Zinedine började tävlas av Ludger Beerbaum 2014, placerade sig ekipaget i Grand Prix i Paris, London och Shanghai. Zinedine har därefter vunnit vid världscupdeltävlingen i Zurich och varit högt placerad i fyr- och femstjärniga tävlingar.

Avkommor

icon/stallion

Zinedine har övertygat från start. I hans första fölårgång återfanns segerhingsten i Vechta, som på den efterföljande auktionen inbringade ett av de högsta priserna. Zinedines avkommor har visat framfötterna på löshoppnings tävlingar och auktioner i Europa.

Zinedines avkommor har levererat i sporten. Zensation tog silver i Westphalian Championship, Zorro var fyra i Oldenburg Championship, Zealand, Zapzarap, Zackzack RS, Zineline, Zephyros och Zac S. har alla fina prestationer i sporten. Bland de godkända sönerna återfinns Zinedream och Joker l’Enclos de l‘Angelo.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Guidam har lämnat många mästerskapshästar och tilldelades titeln ”Stallion of the year“ 1996 i KWPN. Modern Unadonja har vinster till och med 145-hoppning med Shane Sweetnam. Morfar Heartbreaker är en av världens bästa hoppförärvare.

Zinedine är godkänd för Westfahlen, Rheinland, OS, Hannover, DSP, Holstein, de sydtyska förbunden och SWB via ett-sto-licens.

Filmer

icon/stallion
  • Zinedine - tävling

  • Zinedine - tävling

Läs mer...