Bild 1 av 2

Bild 2 av 2

Priser

icon/stallion
  • Språngavgift 3500 kr
  • Dräktighetsavgift 6500 kr

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Racoon, riden av Franka Loos, blev i finalen för femåringar vid unghäst-VM 2022 femma med totalt 8,82 poäng (8,5 för skritt, 9 för trav, 8,6 för galopp och 9 för lösgjordhet och framtidsutsikter).

Efter UVM, där Racoon startade för BWP, förvärvades han till Lövsta.

Racoon är godkänd i BWP, Hannover, Oldenburg, Westfalen och Selle Francais.

Avkommor

icon/stallion

De första avkommorna är lätta och eleganta med mycket mekanik.

Härstamning

icon/stallion

Racoons far Hero är godkänd i BWP och AES och tävlar upp till lilla rundan nationellt. Modern Sarina har en godkänd halvbror i Landeur och en halsyster Tarina med meriter upp i Grand Prix. Hon har lämnat flertalet tävlingshästar i både hoppning och dressyr.

Sarinas mamma Barina har lämnat många dressyrhästar, där den mest namnkunniga är Tarina, riden av Katja Gevers. Barina är också mormor till KWPN-hingsten, tvåfaldiga Pavo Cup-vinnaren Imposantos (riden av Bart Veeze) och mor till Untouchable (160-hoppning med Leon Thijssen). Untouchable som i sin tur bland andra har lämnat den fenomenala Explosion W, OS-guldmedaljören från Tokyo 2021 riden av Ben Maher. Från mödernet härstammar också Grand Prix-hästen Ideal (Sven Rothenberger).


Farmor Saranka V är helsyster till den belgiska Grand Prix-hästen Aranco V, riden av Isabel Cool. Ur denna prestationslinje kommer också Grand Prix-hästen Raranko, flera lilla rundan hästar i dressyr och hopphästen Varanka SFN (riden av Timothy Hendrix).

Morfar De Niros inflytande över den moderna dressyraveln är väl känt, ättlingarna är ridbara och har lätt för de svåraste rörelserna.


Filmer

icon/stallion
  • Racoon UnghästVM

    Raccon på UnghästVM 2022