Bild 1 av 2

Bild 2 av 2

Om hingsten

icon/stallion
Födelseår

1998

Stationerad

Mankhöjd

166

Ägare

Uppfödare

Kort om hingsten

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • 10 500 kr per strå

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Vid sju års ålder var Quaprice Bois Margot sjätte placerad i det Franska Unghästchampionatet. Vid åtta års ålder var han 3:a i GP Sire of the World i Lanaken. Han var placerad 18 gånger i internationella klasser; CSI3* i Deauville, CSI5* i San Patrignano, CSI3* i Dinard exempelvis.

Vid tio års ålder startar han på 4 och 5* nivå med Julien Epaillard; Grand Prix i Arezzo CSI4*, Grand Prix Global Tour of Hamburg CSI5*, Grand Prix i la Baule CSIO5*. Tyvärr avled Quaprice Bois Margot som elvaåring.

Avkommor

icon/stallion

Quaprice Bois Margot är far till mer än 200 vinnare i CSI, CSIO och World Cup. Han är bland topp 100 bästa hingstarna för mer än 5 år nu, tack vare avkommor såsom;
Djibouti de Kerizac (sjuårshampionatsvinnare, CSI3*, med M. Rocuet), Vivaldi de Theil (7:a i GP World Cup i Basel CSI5*, 8:a i GP CSI5* i Paris), Sangria du Coty (1:a i GP CSI4* i Valencia, 1:a i GP i Milano), Viking d'la Rousserie (4:a i GP CSI5* i St Tropez, 7:a i GP CSI5* i Doha med K. Staut och High Voltage SB, Don Vito och Ratina d'la Rousserie, vinnare GP Global Champions Tour i Cannes, Nations Cups i Aachen med Penelope Leprevost, Gribouille du Lys OS i Rio, EM i Aachen.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Quidam de Revel är en legendarisk topphäst med bland annat en fjärdeplats i OS i Barcelona med H. Godignon. Han är far till otaliga tävlingshästar på högsta nivå med fler än 500 vinnere i CSI och CSIO. Han är bland annat far till Dollar dela Pierre (lag-VM guld i Jerez), VDL Groep Verdi (OS i Rio), Quel Homme de Hus (OS i Tokyo), Sterrehof’s Calimero (EM i Rotterdam) och hästar såsom Guidam, Nabab de Rêve, Eve des Etisses, Diabolo du Parc, Idéal de Roy, Sultane des Ibis.

Modern Wella I har fem avkommor med vinster i CSI5*; Ornella, Cadillac, Chicago och Conduct. Mormor Lyrik är syster till Opérette La Silla och holsteinerhingsten Literat B. Flandia i tredje led har vinster i CSIO och Nations Cup och återfinns på mödernet hos Eurocommerce New Orléans (vinst GP CSI5* i Brussels, 7:a i GP Gucci Masters i Paris, 2:a i GP CSI5*-W i Lyon) och Candy 195 (9:a i World Cup finalen i Las Vegas), bästa Holsteinersto 2005 och 2:a i GP CSI5*-W in London i 2006.

Quaprice Bois Margot är godkänd i SF, Bavard, Zangersheide och via ett-sto-licens i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Quaprice Bois Margot