Bild 1 av 2

Bild 2 av 2

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Groupe France Elevage
Födelseår

1996

Mankhöjd

169

Ägare

Groupe France Elevage

Uppfödare

A.I. de Vetter och D. D'Haese

Kort om hingsten

Orlando är elithingst i både BWP och SWB!

Priser

icon/stallion

Du betalar

  • Språngavgift 3500 kr.
  • Dräktighet vid 231001; 11 500 kr

Moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Orlando vann Troosting World Breeding Championship i Lanaken som femåring och segrade i unghästmästerskapen i Belgien som sexåring samt blev tvåa som nioåring. Han var även tvåa i 7/8-årsklassen i Aachen.

Orlando har varit mycket framgångsrik i internationell Grand Prix. Han har placeringar i CSIO4* 150 i Lummen 2004, Grand Prix CSIO5* i Lummen, Hardenberg, La Baule och Winter Equestrian Festival.

Avkommor

icon/stallion

Orlando har många framgångsrika avkommor, exempelvis Vigo, Echo D, Boomerang, Milano och Gangster de Longchamps samt Ohlala, vinnare av världscupen i Washington 2016.

Härstamning

icon/stallion

Fadern Heartbreaker var mycket framgångsrik i internationell svår klass med Peter Geerink. Han var femma som sexåring i UVM och fyra som sjuåring. Som åttaåring vann Heartbreaker Best Stallion i Zwolle och 1998 debuterade han GP och var placerad i Falsterbo, Hamburg och Gesteeren, Ekipaget var fyra i den prestigefyllda GP:n i Aachen och vann även Championat of Dortmund. Heartbreaker har haft enorma framgångar som fadershingst med otaliga svårklassavkommor. Heartbreaker har toppat faderslistor både nationellt i Belgien och i Holland samt WBFS's lista.

Modern Nefista van de Ruttershoeve har tävlat med fina resultat som fem- och sexåring samt har många vinster regionalt. Hon är mor till flera framgångsrika tävlingshästar, exempelvis den godkända hingsten Versace van of Ruitershoeve.

Morfar Darco riden av Ludo Philippaerts har vunnit världscupkval i både Olympia och s’Hertogenbosch samt var sexa vid VM och sjua i OS i Barcelona. Darco la beslag på första platsen på världsrankingen över fadershingstar i hoppning fyra år i rad, 2008-2012. Bland avkommorna kan nämnas; Parco, Sapphire och King Darco.

Orlando är godkänd i BWP, Zangersheide, Reinland, Oldenburg-International och SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Orlando

  • Orlando samt avkommor i samma film