Bild 1 av 1

Om hingsten

icon/stallion
Presenterad i samarbete med Beerbaum
Födelseår

2012

Mankhöjd

170

Ägare

Ludger Beerbaum Stables

Uppfödare

De Moerhoeve

WFFS

Ej bärare

Spermatillgänglighet
Färsk sperma

Ej tillgänglig

Fryst sperma

Endast tillgängligt i Sverige

Priser

icon/stallion

Fryst sperma

Per dos 1800 EUR

Priset gäller för 3 strån.

Tysk moms tillkommer. Transportkostnader tillkommer. Priset kan komma att ändras vid oförutsedda händelser.

För mer information om transportkostnader eller om du kommer med sto till Stjärnborg, läs här. Seminerar du på Flyinge, läser du mer här.

WFFS: Inte bärare av anlaget

Prestationer

icon/stallion

Mumbai van de Moerhoeve tävlade som sexåring med Nick Vrins i de internationella unghästklasserna i Valkenswaard och Bondheiden.

Han var sjätteplacerad i prestigefulla Pavo Cup. Som sjuåring tävlade han med Christian Kukuk i sadeln och vann tvåstjärniga klasser samt deltog förtjänstfullt i unghäst-VM 2019.

Härstamning

icon/stallion

Med en guldkantad härstamning med Diamant de Semilly, Nabab de Rêve, Chin Chin och Quidam de Revel, finns de allra bästa blodslinjerna på faderns sida.

Modern Ishgl du Muze vann den internationella unghästklassen i Bondheiden med Joe Clee. Hon har också lämnat den godkända hingsten Opium JW van den Moerhoeve, som vann flera omgångar i Pavo Cup.

Mormor Eureka van’t Roosakker, även känd som VDL Groep Eureka, var framgångsrik i Lausanne, London, Paris, Gothenburg and Barcelona med Maikel van der Vleuten i sadeln. Hon har också lämnat Jeleena de Muze, riden av Lauren Tisbo, som placerade sig i unghäst-VM samt har placeringar i femstjärniga tävlingar. Andra avkommor är Imposante de Muze, Canavaro de Muze och Valdes un Prince. Mormorsmor, Beauty-Belle van’t Roosakker, placerade sig bland annat i CSI4* i München (Tobias Meyer). Hennes dotter Fa-Belle van’t Roosakker tävlar framgångsrikt internationellt med Cindy van der Straten.

Mumbai är godkänd i Hannover, Westfahlen, Holstein, OS, DSP, Belgien, Zangersheide, Selle francais, KWPN, BWP, AES och via ett-sto-licens i SWB.

Filmer

icon/stallion
  • Mumbai